Babagan Kita

Babagan Kita

Amazonsfurniture factory plant

Yamazonhome madeg ing taun 2012, wiwitane utamane melu produksi lemari Amerika lan mebel modern Eropa. Saiki, dheweke wis dadi pemasok furnitur ukuran medium, bisa nyedhiyakake sofa empuk, mebel kayu solid, mebel panel datar, mebel pet lan barang olahraga. Perusahaan iki duwe 180 karyawan lan pabrik iki jembaré 18.000 meter persegi. Dununge ana ing Jalan 300 Yuanfeng, Kota Shouguang, Provinsi Shandong. Nduwe telung lini produksi mebel kanthi mekanis, mesin pemotong panel otomatis, mesin bandhing pinggir, mesin doyo, lan pusat mesin CNC. Lan peralatan produksi mebel liyane. Ana 5 desainer mebel kayu solid, mebel panel, lan mebel ingon-ingon, sing bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem jinis perabotan miturut kebutuhan pelanggan. 

Ing taun 2020, perusahaan iki bakal ngluncurake tim R&D produksi olahraga anyar, sing utamane melu R&D lan produksi papan selancar lan motorbo karet. Produk perusahaan kasebut didol menyang macem-macem negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Timur Tengah, Afrika lan Amerika Selatan, lan jumlah penjualan tahunan ngluwihi 60 yuta dolar AS. Sambutan pelanggan jaban rangkah kanggo ngunjungi perusahaan lan ngrembug babagan kerja sama.

Nilai-nilai kita minangka inti budaya kita. Dheweke dadi kompas, yaiku nggambarake cara kerja. Dheweke nyedhiyakake kesatuan tujuan ing kabeh level prilaku organisasi.

Yamazonhome asale saka pabrik perabot kantor lan saiki wis berkembang dadi perusahaan manufaktur mebel skala gedhe sing nggabungake produksi lan penjualan sofa sederhana, mebel ingon-ingon, mebel kayu sing ana cermin lan, bahan manufaktur mebel. Perusahaan kasebut asline didegake dening manajer umum Meng Linggang. Adhedhasar mentalitas golek kaslametan kanthi integritas lan ngupayakake pangembangan kanthi inovasi, perusahaan aktif maju ing dalan perusahaan manufaktur produk mebel e-commerce lintas batas.

Baris produksi furnitur modern sing nembe dibangun dening Yamazon entuk output tahunan 72.000 meter persegi perabotan panel. Nggawe 39 lapangan kerja anyar, nggawa penghasilan luwih akeh kanggo 39 kulawarga lan gawe luwih akeh Injil kanggo kulawarga buruh

plan interiro

Produk Perusahaan


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube