Kabeh Laci Dada Kayu Solid Duduk ing Kamar Tidur Nightstand # 0103

Katrangan singkat:

Kabeh Laci Dada Kayu Solid Duduk ing Kamar Tidur Nightstand # 0103

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: Dada laci
Nomer model: Amac-0103
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 600mm * 400 * 960mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

Tenon and tenon structure + solid wood frame

Struktur Tenon lan tenon + bingkai kayu solid

Bahan utama yaiku kayu oak putih sing wis ditandur satus taun kepungkur. Iki nduweni tekstur sing atos, kerapatan pangatusan udara sing dhuwur, pola sing apik lan nilai koleksi sing apik. Oak putih sing diimpor kelas FAS, minangka salah sawijining bangsawan ing kayu, nduweni daya tahan lan stabilitas sing apik banget, lan unik Tekstur kayu sing bentuk gunung sing lembab nyedhiyakake luwih kuat lan temperamen alami, lan awak kabinet umume stabil lan ora ana goyang. krasa lan awet.

Pangobatan sudhut

Desain sudhut babak kriya sing apik
Pinggir kabinet dibunderaké lan dibunderaké kanggo nyegah karusakan nabrak kanthi efektif. Lumahing njero lan njaba disemprotake karo varnis, anti korosi lan tahan banyu, polesan 360 derajat tanpa sudhut sing mati, lan katon padha. Desain sederhana asring tahan karo polishing wektu, kanthi garis sing resik, warna sing jelas lan sederhana, Gaya sing unik, kebak minimalis Nordik.

Corner rounding treatment
High-quality brass handle

Gagang kuningan berkualitas tinggi

Laci kayu solid nganggo gagang kuningan sederhana lan mewah. Sawise 50 kaping polesan sing ati-ati, permukaan sing mulus tanpa barbs, master proofing wis bola-bali mbuktekake 15 kali, nggawe lapisan sing jelas. Pinggir laci diwenehake karo sendi ekspansi, presisake nyuda jurang, kanthi efektif nyegah kayu saka retak lan deformasi. Gagang kuningan bertekstur luwih awet lan ora gampang karat.

Laci kaping pirang-pirang ukuran

Desain multi-laci, fungsi panyimpenan sing kuat, omah dadi rapi kanthi cepet kanthi cepet. Papan gedhe lempeng lan bahane kebak, lan ora ana papan gabungan driji, sing bisa nyimpen obyek lan buku, lan bisa ditindakake kanthi kuat. Bisa digunakake minangka lemari laci ing amben, lemari TV kamar, lemari sisih TV ruang tamu, kanthi kolokasi sing beda-beda lan jutaan panggunaan. Ruang laci pribadi menehi sampeyan keamanan lengkap.

Multiple drawers in different sizes
Solid wood guide rail has strong wear resistance

Rel pandhuan kayu solid tahan tahan nyandhang

Rel slide kayu solid, laci geser slot kertu, gambar alus, cahya lan bisu, ora gampang longgar, awet lan tahan nyandhang. Slot kertu dipotong kanthi sampurna, gambar ora macet, ngirit wektu lan gaweyan, lan gampang dijupuk.

Bahan praktis kanggo sikil kabinet kayu solid

Kaki kabinet kayu solid sing kandhel stabil lan ora lunyu, kuwat lan awet. Tindakake konsep desain ing kabeh kamar lan desain sawetara solusi sing cocog kanggo omah sing apik kanthi tujuan fashion lan serbaguna. Sisih ngisor duwe desain non-slip lan tahan nyandhang, saengga gampang dipencet lan ditarik. Ora bakal mengaruhi liyane, nglindhungi lantai lan nambah umur layanan kabinet.

Practical material for solid wood cabinet legs
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube