Pabrik China 8M 10M Colourful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat 0395

Katrangan singkat:

Pabrik China 8M 10M Colourful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat 0395

Merek: Yamazonhome
Jeneng Produk: Mat Yoga Inflatable
Nomer Produk: Amal-0395
Lokasi produksi: Weifang, Shandong
Bahan: PVC lan EVA
Ukuran: 600 * 100 * 10cm, 200 * 33 * 3cm, disesuaikan
Werna: ireng, biru, jambon, ijo, khusus
Sampel wektu siyap: udakara seminggu


Detail Produk

Tag Produk

China Factory 8M 10M Colorful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat  0395

Pabrik China 8M 10M Colourful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat 0395

1. Jeneng Produk Trek Yoga / Udara Inflatable
2. Jeneng Merek YITEK
3. Papan Asal JiangSu, China
4.E-Pump Kasedhiya
5. Bahan DWF lan PVC
6. Ukuran 6x1x0.1 M
20x3.3x0.3 FT
Ngatur
7.Warna Ireng, Abang, Biru, Mint, Ungu, Jambon
Luwih Saka 10 Werna
8. Fitur Produk Portable & Floating
9. MOQ 1 Piece
10. Wektu Sample Standar 4-7dino
11. Aplikasi Olahraga Banyu, Tumbling, Yoga, Senam, lsp
12.Port ShangHai
13. Paket Miturut Panjaluk Klien
14.OEM Nggih
2

Colokan kembung lan colokan kembung

 

Colokan kembung lan colokan karet sabenere mesin kanggo ketegangan udara sing dhuwur, nyegah bledug knalpot lan dilebokake kanthi acak tanpa kebocoran.
Gambar kanthi kualitas dhuwur tambah gedhe, lan bahan gambar digawe saka bahan dering lan gambar, kanthi kapasitas bantalan sing kuat lan ora ana deformasi.
Push nangani teknologi las suhu tinggi nyepetake umur layanan produk, nambah kinerja produk lan keamanan pangguna.
Sinau jero lan praktik hemming dobel. Kita ngrampungake saben produk minangka kerajinan tangan, mula kita duwe teknologi kemasan lapisan dobel sing apik banget.

 

 

 

 

The inflatable plugs and the inflatable plug are precisely machined to have a high degree of airtightness, prevent exhaust dust and be randomly placed without leakage.
3_副本
Our company  advantage

Kauntungan perusahaan kita

Nduweni sistem kontrol kualitas sing ketat lan duwe reputasi apik ing pasar. Teknisi trampil lan peralatan sing sampurna nyedhiyakake kapasitas produksi sing apik lan kemampuan inovasi sing kuwat, lan jumlah pesanan minimum matesi produk bermutu. Harga kompetitif pabrik lan layanan mandhuwur berkualitas tinggi nyedhiyakake layanan pangiriman cepet lan tepat wektu kanggo para penjual online kayata Amazon.

Kemasan & Pengiriman


1. FedEx / DHL / UPS / EMS, Door-to-Door;
2. Kanthi Udhara utawa Laut yen Dimensi gedhe, Bandara / Pelabuhan nampa;
3. Pelanggan sing nemtokake forwarder kargo utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!
4. Wektu Pengiriman: 1 ~ 3 dina kerja yen duwe stok; 3-7 dina yen miwiti pesen, gumantung saka jumlahe.

Packaging & Shipping

PENGGUNAAN

USAGE

PENGGUNAAN

Layanan Kita
1. Babagan Warna & Ukuran:
Macem-macem warna lan ukuran sing dipilih. Kajaba iku, sampeyan bisa menehi ukuran menyang pabrik supaya bisa disesuaikan.

2. Babagan Paket: 
tas, karton, kothak warna khusus, tas anyaman.

 3. Babagan wektu Produksi: 
Wektu reguler yaiku 5-10 dina, yen entuk pesanan cilik, kita bisa nggawe luwih cepet. Bentenipun, yen gedhe banget, kita bakal bisa ndeleng manawa nggawe wektu pengiriman.

 
4. Babagan layanan: 
Enquiries bakal dijawab nalika panrimo kaping pisanan. kita tulus, profesional, kita bakal tetep ana ing sisihmu, kita bakal ngladeni sadurunge order nganti sampeyan adol.

5. Babagan Pengiriman: 
EXW, FOB, CIF, saben lawang kasedhiya kanggo kita. 

6. Babagan Inspeksi:  
Priksa materi sadurunge panyedhiya materi nawakake.
Priksa campuran bahan sing dipotong sadurunge diwiwiti.
Priksa saben jahitan lan prosedur nalika ngasilake.
Priksa bantalan karet maneh sadurunge dikemas.
Priksa qty nalika dikemas ing karton
Priksa kabeh karton sadurunge dikirim.

7. Prosedur produksi tas biasa kabeh:   
Produksi massal konfirmasi-Tuku bahan-nglereni-miwiti kanggo gawé lan jahitan kanthi langkah-langkah-kiriman cek-inflatable.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube