Bantalan Udara Tiekwondo Somersault Kustomisasi Latihan Mat Inflatable Mat 0382

Katrangan singkat:

Bantalan Udara Tiekwondo Somersault Kustomisasi Latihan Mat Inflatable Mat 0382

#Nama Produk: Tikar senam karet, tikar fitness, tikar yoga
#Spesifikasi: 2-200 kothak
#Bahan: bahan sikat kualitas ekspor
#Proses: panyegelan panas suhu dhuwur
#Tempat Asal: Weifang, Shandong
Aksesoris produk: cocok kanggo blower ukuran (kudu dituku kanthi kapisah), bahan ndandani, ndandani lem perekat
# Layanan umur: 3-5 taun
Panggunaan produk: fitness olahraga, kegiatan olahraga
Siklus produksi: 3-7 dina
Garansi produk: nyedhiyakake garansi setaun lan nyedhiyakake bahan perbaikan seumur hidup
Instruksi #Kustomisasi: Kita bisa ngatur, nanging kita butuh pelanggan supaya menehi ukuran, warna, bentuk, lan logo sing dicithak


Detail Produk

Tag Produk

Bantalan Udara Tiekwondo Somersault Kustomisasi Latihan Mat Inflatable Mat 0382

Customized Taekwondo Somersault Air Cushion Inflatable Gymnastics Training Mat 0382

 

#Nama Produk: Tikar senam karet, tikar fitness, tikar yoga
#Spesifikasi: 2-200 kothak
#Bahan: bahan sikat kualitas ekspor
#Proses: panyegelan panas suhu dhuwur
#Tempat Asal: Weifang, Shandong
Aksesoris produk: cocok kanggo blower ukuran (kudu dituku kanthi kapisah), bahan ndandani, ndandani lem perekat
# Layanan umur: 3-5 taun
Panggunaan produk: fitness olahraga, kegiatan olahraga
Siklus produksi: 3-7 dina
Garansi produk: nyedhiyakake garansi setaun lan nyedhiyakake bahan perbaikan seumur hidup
Instruksi #Kustomisasi: Kita bisa ngatur, nanging kita butuh pelanggan supaya menehi ukuran, warna, bentuk, lan logo sing dicithak

The size of the air cushion can be customized according to requirements.

Ukuran bantal udara bisa disesuaikan miturut syarat.

Ukuran bantal udara bisa disesuaikan miturut syarat. Dipérang dadi: blok udara, bantal udara, roller.

 

Rincian udhara # bantal

01. Katup udara ditutup kanthi kenceng. Gampang diembungake. Lebu insulate.
02. Ngalahake. Gagang dirancang ing loro-lorone bantal udara. Gampang mindhah udhara # bantal.
03. Desain hemming sing sampurna. Proses las suhu tinggi.
04. Bantal udhara sing diimpor. Pilihan kualitas. awet terus.

Details of the air #cushion
Air Track Description:

Keterangan trek udara:

 

  • Ringan banget lan gampang dipindhah ing gym.
  • Lantai Udara bisa dilebokake ing lantai gym, lantai senam artistik lsp.
  • Tekanan gampang disesuaikan sajrone detik.
  • Inflasi lan deflating rampung sajrone menit
  • Ora rame nalika latihan.
  • Sawise inflasi, Lantai Udara bakal njaga tekanan nganti pirang-pirang jam, ngisi ulang mung sawetara detik

Rekomendasi bantalan udara

Air cushion recommendation

 Rekomendasi bantal udhara: Trek karet minangka jinis bantal karet kanggo gymnas lan tukang nyoraki kanggo latihan katrampilan senam, lan uga bisa digunakake ing kompetisi senam. Dheweke bisa digunakake kanggo gym lan njobo gedhe, uga omah lan kebon cilik, lan uga ana trek bantal udara sing ngambang ing banyu. Peralatan fitness kalebu: trek mlaku, balok keseimbangan bantal udara, roller bantal udara, ruang terbuka.

Packaging display

Tampilan kemasan

Bantalan latihan #flatable sing mumpuni kabeh dikemas ing siji karton. Ijo lan ramah lingkungan, kondhisi kanggo transportasi lan panyimpenan.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube