Lemari alur gagang kabinet sisi kayu nggambar kaping pindho # 0121

Katrangan singkat:

Lemari alur gagang kabinet sisi kayu nggambar kaping pindho # 0121

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: Nightstand
Nomer model: Amac-0121
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 450mm * 400 * 470mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

Hundred-year wood custom TV cabinet

Kabinet TV adat atusan taun

Oak putih sing diimpor saka Amerika Utara dipilih. Perabotan sing digawe iku tahan pengaruh, gesekan, bosok, gampang garing, kurang cacat, gampang dibangun, lan gampang dipasang. Tingkat nyusutane sithik banget, saengga bisa digunakake ing lingkungan iklim sing bisa owah tanpa retak lan ana masalah liyane. Iki minangka bahan mebel sing apik.

Desain chamfer bunder

Sudut kabinet dibunderaké lan lancar, lan njaga keamanan sampeyan lan kulawarga saka subtletis. Minyak lilin sayuran alami diusap tangan lan ditrapake, sing sehat lan ramah lingkungan, tanpa ambune sing khas. Werna tembus lan plump, kanthi sentuhan sing alus, lan ora mengaruhi kaendahan gabah kayu alami saka kayu kasebut. Dikenal minangka "kombinasi emas" mebel kayu solid.

Round chamfer design
Double drawer bedside table with grooved handle

Meja samping laci dobel kanthi gagang alur

Desaine dipérang dadi rong laci lan ora ana kompartemen panyimpenan. Cocog kanggo kanca sing seneng nggawa barang ing kabinet supaya tampilan countertop tetep resik. Gawe papan panyimpenan pribadi sing cocog kanggo sampeyan. Yen dibandhingake karo gagang sing kapapar, gagang alur bisa kanthi efektif nyegah garu lan gampang ditarik. Ora mung njamin tampilan sing gampang lan modis, nanging uga ora ngancam keamanan sampeyan.

Geser Kayu Solid Dovetail Tenon Fusion

Proses mortise laci lan tenon dikombinasikake karo rel slide kayu solid, proses tradisional Luban, saya suwe digunakake, luwih kenceng lan alus. Nganyarke struktur laci sing gegandhengan langsung karo dovetail, supaya laci kasebut nduweni kapasitas bantalan beban sing luwih kuwat lan ora ana risiko retak. Meja sisih amben digosok kanthi apik ing saubengé, tanpa barbs, lan tekstur alus lan alus. Sampeyan ora prelu repot nalika nyandhang sandhangan.

Dovetail Tenon Fusion Solid Wood Slide
One-piece solid wood thick legs are more stable

Kaki tebal kayu solid siji potong luwih stabil

Kaki kayu solid sing kokoh, desain lantai vertikal, desain bantalan beban ilmiah lan sambungan sing stabil karo desktop, 18cm ing ndhuwur lemah cadangan papan sing resik. Rasane alus ing sisih ngisor sikil ora lunyu lan tahan aus, lan desain sing digawe manungsa ora mung bisa nglindhungi lantai saka goresan, nanging uga gesekan sikil kayu. Desain sikil sikil siji-potong nggawe bantalan beban luwih stabil.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube