Senam Air Mat 2m 3m 4m profesional Inflatable air track Yoga Sport fight pad nyegah ciloko tumbling tikar 0388

Katrangan singkat:

Senam Air Mat 2m 3m 4m profesional Inflatable air track Yoga Sport fight pad nyegah ciloko tumbling tikar 0388
Jeneng: 1 × 0,6 × 0,1 m Gymnastik Air Mat Olimpiade Gym yoga jalur udara tiup Indoor Olahraga Peralatan Gym Tikar
Bahan: DWF (Bahan kain tembok dobel)
Ukuran: 2m, 3m, 4m
Werna: ijo lan adat jambon biru
MOQ: 1 pcs
Packing:  1 pcs / polybag, ing njaba karton
Bobot: 3kg
SAMPEL WAKTU:  7-10 dina kerja
OEM:  sambutan layanan (rega khusus kanggo oroer amba)

Detail Produk

Tag Produk

Gymnastics Air Mat 2m 3m 4m professional Inflatable air track Yoga Sport fight pad prevent injuries tumbling mats 0388

Senam Air Mat 2m 3m 4m profesional Inflatable air track Yoga Sport fight pad nyegah ciloko tumbling tikar 0388

Jeneng: 1x0.6x0.1m Gymnastik Air Mat Olimpiade Gym yoga tiup jalur udara Indoor Peralatan Olahraga Gym Tikar
Bahan: DWF (Bahan kain tembok dobel)
Ukuran: 2m, 3m, 4m
Werna: ijo lan adat jambon biru
MOQ: 1 pcs
Packing:  1 pcs / polybag, ing njaba karton
Bobot: 3kg
SAMPEL WAKTU:  7-10 dina kerja
OEM:  sambutan layanan (rega khusus kanggo oroer amba)

Gagang iku awet. Cocog kanggo landasan pacu sing beda.

Katup sing dirancang khusus. Cocog banget kanggo inflate lan deflate. Sampeyan gampang digawa.
Gawenan tangan Lumahing alus lan tanpa cacat.

The handle is durable. Suitable for different runways.
Product use

Panganggone produk

01. Tikar safety Taekwondo. Latih kanthi aman, aja kuwatir akademi kasebut cilaka sajrone latihan.
02. Tikar Senam. Latihan berkualitas tinggi, keluwesan sing unggul. Aja wedi maneh karo gerakan sing angel.
03. Tikar seni beladiri. Kualitas banget, nggunakake bahan kandel. Urip layanan saka.
04 Tikar safety kanggo game olahraga. Swasana endah. Gawe papan latihan luwih profesional lan maju.
05. Tikar efek khusus. Penyerapan kejut sing sampurna. Nggawe aksi sing angel ing dhuwur banget ora nyebabake lara.

6

Babagan aksesoris

Saben bantal karet bakal dilengkapi pompa udara listrik, tas panyimpenan lan seperangkat kit perbaikan.

About accessories
About us

Babagan kita

Perusahaan kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing nggawe bantal karet. Kita duwe desainer lan tim produksi dhewe. Priksa manawa ngrancang lan ngasilake produk sing nyenengake sampeyan. Saben produk sing wis rampung bakal mlebu inspeksi sing ketat sadurunge dikirim. Kita duwe syarat kualitas produk sing ketat lan kontrol pengiriman. Priksa manawa produk sing diwenehake kanthi kualitas dhuwur.

Babagan kemasan

Sawise saben bantal karet ngalami tes kaku. Kabeh dikemas kanthi individu. Kemasan karton independen nggawe transportasi luwih trep. Penanganan luwih trep.

About packaging
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube