Kothak kasur amben panyimpenan amben pindho # 0111

Katrangan singkat:

Kothak kasur amben panyimpenan amben pindho # 0111
Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: amben kothak
Nomer model: Amac-0111
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 1500 / 1800mm * 2000 * 800mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: kamar turu, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid

Detail Produk

Tag Produk

Solid wood box bed can storage

Amben kothak kayu solid

Perabotan gaya sederhana, warna lan bentuk kayu sing nyaman, ora ana desain modern sing angel banget, ora ana bentuk sing aneh lan gedhe banget, supaya wong lali irama publisitas lan gelisah, nggawe omah sing anget, lan fokus kanggo nikmati wektu Nordik sing sehat, alami lan nyaman.

Proses perakitan langsung kabeh dewan

Perakitan langsung saka papan gedhe tegese mung ana splicing horisontal lan ora ana splicing ing arah dawa, sing nggawe tekstur furnitur apik, bahan padhet, bobot abot, lan kapasitas bantalan sing apik.

Whole board direct assembly process
North American High Quality White Oak

American White High Quality Amerika Utara

Oak kelas FAS sesuai karo aturan nilai NHLA ing Amerika Serikat. Kelas FAS nuduhake kemampuan kanggo nyedhiyakake permukaan sing luwih dawa, pola sing apik, lan kurang bekas. Bahan kayu iki paling cocog kanggo gawe mebel. Lan perabotan sing digawe kuwat lan awet, ora gampang Retak, tahan aus lan tahan korosi, ora gampang dicetak.

Rod pneumatik berkualitas tinggi + soket keamanan

Tekanan tekanan udara gampang nyengkuyung papan tangi, kasur, lan lempitan lan nyopot sandhangan ora bisa ditindakake, lan bukaan lan nutup stabil lan trep. Headboard amben bisa dirancang kanthi ambane 85mm, sing bisa digunakake kanggo nyelehake obyek cilik kayata ponsel. Mikir lan kepenak. Ana rong soket bolongan dobel sing aman ing headboard, sing bisa digunakake kanggo lampu wengi utawa ngisi daya, sing cocog banget lan apik kanggo wong sing males.

High-quality pneumatic rod + safety socket
Fine spraying of natural paint

Nyemprotake cat alami kanthi apik

 Standar cet kasebut ketat banget. Cara nyemprot kanthi mbukak ora mbebayani kanggo awak manungsa, luwih ramah lingkungan lan luwih sehat. Prodhuk anyar iki umume ora duwe rasa, lan mung aroma kayu sing dipancarkan. , Kesehatan alami, ora ana polusi.

Ranjang kayu solid kanthi panyimpenan

Sawise papat penyemprotan berturut-turut, permukaan cat luwih kenceng, lan menehi gloss alami lan elegan, saengga tekstur, warna lan tekstur kayu solid bisa ditampilake kanthi alami. Kanggo mebel sing apik, detail minangka dhasar, lan saben detail minangka presentasi kualitas.

Solid wood bed with storage
Rounded corner design

Desain sudhut sing dibunderaké

Desain lereng sirah amben pas karo kurva mburi sing luwih digunakake, ngatasi tekanan sing ana ing punggung nalika kerja, lan nggawe condong luwih kepenak. Kepala amben duwe pojokan desain sing ramah, kabeh sudhut diresiki lan polesan, lan produke aman Ngapikake, supaya sampeyan turu kanthi rasa aman.

Ruang panyimpenan gedhe + sambungan hardware sing berkualitas tinggi

Ruang panyimpenan sing luwih gedhe bisa dibandhingake karo lemari klambi nomer loro ing kamar turu. Yen dibandhingake karo kasur biasa, amben kothak duwe kapasitas luwih gedhe. Sampeyan bisa nyelehake pirang-pirang selimut lan sandhangan mangsa, lan ruangane efisien lan ngirit ruang omah. Kerajinan, sambungan perangkat keras bermutu, stabil lan andal tanpa goyang utawa goyang, lan struktur sing wajar lan kuwat.

Large storage space + high-quality hardware connection
The solid wood bed boards are tightly arranged

Papan kasur kayu solid disusun rapi

Papan kasur digawe saka kayu pinus sing berkualitas tinggi, lan kayu pinus langsung dipotong lan dipotong tanpa diproses lan lukisan sekunder. Ramah lingkungan lan sehat, lan warna kayu lan wangi kebak pesona alami. Saben papan amben disusun kanthi raket lan rapi, sing ndadekake kapasitas bantalan luwih kuwat, lan gampang diluncurake lan diputer.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube