Tarik karet joget yoga karet tiup udara 0384

Katrangan singkat:

Materi joget yoga nggambar tiup 0384Informasi #Produk
# Jeneng produk: bantal yoga tiup
Bahan #Produk: PVC
Proses #Produk: welding suhu dhuwur
#Warna produk: kaya sing dituduhake (bisa disesuaikan)
Bobot produk: miturut ukuran produk
Kinerja #Produk: nyerep kejut, nyuda swara, non-slip, anti banyu, tahan lembab
#Sop aplikasi: padang rumput, papan dolanan, papan kegiatan

Detail Produk

Tag Produk

Materi joget yoga nggambar tiup 0384

Inflatable drawing yoga dance gym mat 0384
Materi joget yoga nggambar tiup 0384
Informasi #Produk
# Jeneng produk: bantal yoga tiup
Bahan #Produk: PVC
Proses #Produk: welding suhu dhuwur
#Warna produk: kaya sing dituduhake (bisa disesuaikan)
Bobot produk: miturut ukuran produk
Kinerja #Produk: nyerep kejut, nyuda swara, non-slip, anti banyu, tahan lembab
#Sop aplikasi: padang rumput, papan dolanan, papan kegiatan
About Our company

Babagan perusahaan Kita

Perusahaan kita minangka perusahaan tanggung jawab winates sing nggabungake produksi, pamrosesan, distribusi lan Grosir. Bisnis utama yaiku trampolin karet, slide geser, lengkungan tiup, kartun karet, saluran karet, model karet, istana hiburan tiup, panjat tebing karet, bal banyu, bumi suket, Taman banyu, perahu banyu, roller, kolam, amben mlumpat banyu. Kombinasi banyu kanthi skala amba minangka produk utama Guangzhou Yuqi Inflatable Products Limited. Produk perusahaan umume didol ing omah kanthi rega ekspor; diekspor menyang Amerika Serikat. Uni Eropa (Inggris. Prancis. Jerman. Italia. Lsp) Rusia. Jepang Timur Tengah, Korea Selatan, Thailand lan negara-negara Asia Tenggara liyane. Bahan sing digunakake dening perusahaan kami, PVC, TPU, lan kain bolong PVC (kain anti banyu) kabeh bahan sing ramah lingkungan, tahan api, lan kain bolong PVC duwe bahan 0,45MM-0,5MMMM, 1000D-1500D.

Products Show

Produk sing Dituduhake

Ukuran lan warna bantal udara bisa disesuaikan. Sampeyan bisa milih apa sing dirancang. Sampeyan uga bisa ngrancang sing sampeyan butuhake miturut pilihan sampeyan dhewe. Bantal udara iki nduweni macem-macem gaya. Bisa nyukupi macem-macem kebutuhan pelanggan sing beda.

Panggunaan Produk

Ana akeh panggunaan bantal udara. Kayata latihan yoga, pelatihan joget, latihan seni beladhiri utawa balapan kanggo digunakake minangka papan latihan. Bantal udara elastis, rata lan nduweni sifat gesekan sing apik. Bisa duwe peran protèktif sing apik banget.

There are many uses for air cushions.
 Product Shipment

Pangiriman Produk

 

Landasan pacu tiup perusahaan kita wis dikemas ing siji karton. Cara kemasan iki gampang ditangani.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube