Perabotan Ruang Tamu Modern Gaya Jepang Modern Putih Sederhana # 0027

Katrangan singkat:

Modern Japanese Modern White Style Gaya Jepang Gabungan Meja Ruang Tamu # 0027
Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: Sofa
Nomer model: Amac-0027
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: Kursi dobel: 1370 * 750 * 840mm
Kursi tunggal: 810 * 750 * 840mm
Telung kursi: 1970 * 750 * 840mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

The dual-purpose sofa in winter and summer will not cluck your buttocks even if you remove the cushion

Musim semi lan musim panas kanthi tujuan ganda

Bingkai sakabèhé diimpor oak putih, bingkai papan, desain dual-tujuan nyata kanggo musim salju lan musim panas, uga kepenak lungguh tanpa bantal, lan sisih sing adhem ana ing bokong. Garis kasebut gampang lan elegan, lan dhukungan apik. Saben papan kayu dipoles nganggo tangan lan kriya kasebut kepenak banget kanggo njaga konsistensi. Back back sing dhuwur njamin kenyamanan lan santai, menehi sampeyan pengalaman sofa sing paling apik ....

Bantal spons resiliensi sing dhuwur

Bantal spons sing tahan banter banget, diisi bantal spons berkualitas tinggi, kain tutup kursi digawe saka bahan katun lan sprei sing ramah kulit, lan wis bisa diobati kanthi tahan, ora ana bal, ora ana cetakan, ora ana pudar, gesekan lan ora ana listrik statis. Ambane kursi sofa wis diuji kaping pirang-pirang, lan dhuwur sing optimal wis dirancang kanthi ilmiah. Nalika tamu teka ing omah, sandhangan mburi bisa dicopot kanggo digawe amben sauntara.

High resilience sponge cushion
Humanized design of curved armrests

Desain human armved sudhut mlengkung

Chamfer sing bentuke busur diolesi kanthi tangan kanggo nyegah benturan, Gamelan, lan disambungake kanthi struktur tenon-mortise, sing padhet lan kuat. Bingkai kayu solid, kayu iku atos, ora preduli sampeyan mlumpat, sofa ora bakal goyang, bisa ndhukung kabeh postur tanpa kuwatir ambruk. Arm arm sing mlengkung nyengkuyung tangan lan tangan sampeyan kanthi nyata, supaya sampeyan santai saben sisih kanthi santai.

Sikil sofa kenthel

Saben pojok bingkai sofa wis dipoles supaya bunder lan mulus, dadi luwih kepenak dipendhem, lan ora bakal nutul kabeh bagean awak. Sikil sofa digawe saka bahan padhet lan abot kanggo nahan bobot. Sisih ngisor sikil sofa yaiku non-slip lan tahan aus, sing nglindhungi lantai sampeyan lan ndawakake umure sofa.

Thicken sofa legs
Removable and washable sofa seating surface

Lumahing kursi sofa sing bisa dicopot lan dicuci

Desain kursi sofa sing bisa dicopot lan bisa dicuci, mula ora prelu ngresiki kebersihan. Urip menehi kuwalitas tenang lan santai, nyebar swasana bungah, lan rasa seneng kanthi ora sengaja ngebaki omah anyar kasebut.

Macem-macem warna gaya sing cocog

Ek Amerika Utara sing dipilih, bahan umur 100 taun, kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur, tekstur bening, lan nilai kayu sing dhuwur. Slabs gedhe dipasang langsung, kanthi bahan padhet, kuat lan awet.

A variety of matching style colors
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube