Warranty Kualitas Mebel Amazon

# Jaminan

Jangkoan 3 Taun

Layanan Purna Jual & Jaminan Uang Dhuwit

Elinga: garansi kasebut ora nutupi karusakan fisik sing disengaja, kelembapan parah, utawa karusakan sing disengaja.
* Kajaba iku, kita uga njamin kabeh produk bakal bisa digunakake nalika sampeyan nampa, kajaba kasebut. Kepuasan sampeyan penting kanggo kita, dadi yen produk sampeyan DOA (Dead On Arrival), ayo ngerti, lan baleni maneh sajrone 30 dina wiwit tuku. Kita bakal ngirim panggantos kanggo sampeyan sanalika nampa barang sing dikembalikan (Biaya sing gegandhengan karo mbalekake barang ora bisa dibalekake. Kita bakal mbayar biaya nalika ngirim pengganti).
* Warranty bakal batal yen produk disalah gunakake, dirampungake, utawa diowahi kanthi cara apa wae.
* Fees restocking bisa uga ditrapake nalika mbalekake amarga ganti pikiran. Kanggo pembeli Internasional wae
* Bea masuk, pajak, lan biaya ora kalebu ing rega barang utawa ongkos kirim. Biaya kasebut minangka tanggung jawab para pembeli. * Mangga dipriksa karo kantor pabean negara sampeyan kanggo nemtokake biaya tambahan kasebut sadurunge Penawaran utawa tuku.
* Proses pangolahan lan Penanganan biaya kanggo item bali minangka tanggung jawab sing tuku. Pengembalian dana bakal ditanggepi sanalika bisa ditrapake lan pelanggan bakal menehi notifikasi email. Pembayaran maneh mung ditrapake kanggo biaya Penafian item
Yen sampeyan seneng karo tuku, wenehi pengalaman karo panuku liyane lan wenehake tanggapan positif. Yen sampeyan ora wareg karo tuku kanthi cara apa wae, monggo ngobrol luwih dhisik!
Kanthi seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah lan yen ana kahanan, kita bakal menehi pengembalian dana utawa pengganti.
Kita nyoba mbantu para pelanggan mbenerake masalah apa wae sing diwatesi.
Gumantung saka kahanan, kita isih bisa njaluk panjaluk babar pisan


Wektu kiriman: Sep-15-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube