Perasaan sawise ngunjungi pameran mebel Lanfang tanggal 18 Sep

Tanggal 18 September 2020, kita ngunjungi pameran mebel skala gedhe sing dianakake ing Langfang, Hebei, China. Ing pameran iki, macem-macem furnitur njero ruangan kayata meja kopi, lemari TV, meja rias, sofa cilik, lan liya-liyane padha sumilir kanggo kita. Ing wektu sing padha Ana uga pangerten anyar babagan macem-macem bahan furnitur anyar sing saiki populer. Sing paling nggumunake ing pameran iki yaiku perabotan cetakan injeksi anyar. Jinis anyar saka materi ngecor injeksi PVC lan kombinasi saka pipo baja digawe kula aran seger lan ninggalake roso kesengsem jero. Efek lukisan permukaan meja kopi lan lemari TV uga nyengsemaken. Efek lumahing saka matt PU lan dhuwur-kinclong PU umume cocok kanggo extraction saka lemari TV lan lawang lemari klambi. Lumahing padhang lan ayu, sing cocok banget kanggo wong sing seneng gaya mewah. Pembeli. . Meja kopi lan lemari TV saka Xingchengyuan Furniture utamané kaget dening lacquer PU dhuwur ing lumahing. Lacquer nduweni efek sing bisa dibandhingake karo baking lacquer lan mewah banget. Furnitur uga diekspor menyang Eropa, Jerman, Italia lan negara liya. Aku dibukak sawetara manufaktur mebel baja lan kayu sak trip iki. Aku banget kesengsem dening sikap ketat pabrik kanggo kualitas Furnitur. Countertops slab rock populer lan countertops kaca tempered duwe permukaan sing apik lan bisa dicithak kanthi macem-macem pola lan pola miturut syarat pelanggan. Ana akeh gaya sing mumet. Aku ora bisa ngendhaleni perkembangan sing cepet saka industri mebel Cina. Muga-muga kita uga bisa ngedol jinis-jinis perabotan anyar iki menyang saindenging jagad kanthi cepet, supaya wong-wong saka saindenging jagad bisa nggunakake produk furnitur sing berkualitas lan murah sing diprodhuksi ing China kanggo ningkatake kualitas urip.

 

tea table
simple sofa
tea table
stell legs chair
plastic cartoon furniture chair
make up desk with mirror
shoe cabinet
tea table
sofa

Wektu kirim: Oct-09-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube