Rasa kasebut sawise ngunjungi pameran perabot Lanfang tanggal 18 Sep

Tanggal 18 September 2020, kita ngunjungi pameran perabotan skala gedhe sing dianakake ing Langfang, Hebei, China. Ing pameran iki, macem-macem prabot njero ruangan kayata meja kopi, lemari TV, meja rias, sofa cilik, lsp. Sanalika uga ana pangerten anyar babagan macem-macem bahan mebel anyar sing saiki wis populer. Sing paling nggumunake aku ing pameran iki yaiku mebel cetakan injeksi anyar. Jinis anyar cetakan injeksi PVC lan kombinasi pipa baja nggawe aku seger lan nuwuhake kesan sing jero. Efek lukisan permukaan meja kopi lan lemari TV uga nyengsemake. Efek permukaan matt PU lan PU gloss tinggi umume cocog kanggo ekstraksi lemari TV lan lawang lemari klambi. Permukaane padhang lan apik banget, sing cocog banget kanggo sing seneng gaya mewah. Sing Tuku. . Meja kopi lan lemantun TV saka Perabotan Xingchengyuan utamane kaget karo lacquer PU sing dhuwur ing ndhuwur. Lacquer duwe efek sing sebanding karo baking lacquer lan mewah banget. Prabotane uga diekspor menyang Eropa, Jerman, Italia lan negara liya. Aku ngunjungi sawetara pabrik mebel kayu lan kayu sajrone lelungan iki. Aku kesengsem banget karo sikap keras pabrik babagan kualitas perabotan. Countertop slab rock populer lan countertop pencetakan kaca tempered duwe permukaan sing brilian lan bisa dicithak kanthi macem-macem pola lan pola miturut kebutuhan pelanggan. Ana pirang-pirang gaya sing ngelu. Aku ora bisa ngindhari pangembangan industri mebel Cina kanthi cepet. Muga-muga kita uga bisa adol prabot anyar kasebut menyang saindenging jagad kanthi cepet, supaya masarakat saka saindenging jagad bisa nggunakake produk furnitur bermutu lan murah sing diproduksi ing China kanggo nambah kualitas urip.

 

tea table
simple sofa
tea table
stell legs chair
plastic cartoon furniture chair
make up desk with mirror
shoe cabinet
tea table
sofa

Wektu kiriman: Okt-09-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube