Tembung utama perabotan Amazon yaiku "kepuasan"

 Tembung utama perabotan Amazon yaiku "kepuasan". Filosofi bisnis kita yaiku nyedhiyakake layanan pengalaman mebel sing paling memuaskan kanggo para pelanggan. Yen ora wareg, kita bakal terus menehi layanan gratis nganti pelanggan kepenak. Budaya inti yaiku kejujuran lan integritas lan cepet nanggepi pitakon pelanggan.
Perabotan Amazon digawe ing 2012, wiwitane, umume nggawe produksi lemari Amerika lan mebel panel. Saiki wis dadi pemasok furnitur ukuran medium sing bisa nyedhiyakake sofa empuk, mebel kayu solid, lan mebel panel.
Nilai-nilai kita minangka inti budaya kita. Dheweke dadi kompas, yaiku nggambarake cara kerja. Dheweke nyedhiyakake kesatuan tujuan ing kabeh level prilaku organisasi.

Tujuane Amazon yaiku dadi pemasok furnitur profesional. Nilai inti yaiku nggabungake pemasok furnitur paling apik kanggo kita supaya para pelanggan duwe pengalaman kualitas paling cepet lan luwih apik. Kanthi sesuai karo estetika pelanggan, desain sampurna mebel Popular, nyuda rega produk, supaya bisa entuk pangsa pasar mebel sabisa-bisa.

Perabotan Amazon digawe ing 2012, wiwitane, umume nggawe produksi lemari Amerika lan mebel panel. Saiki wis dadi pemasok furnitur ukuran medium sing bisa nyedhiyakake sofa empuk, mebel kayu solid, lan mebel panel.
Nilai-nilai kita minangka inti budaya kita. Dheweke dadi kompas, yaiku nggambarake cara kerja. Dheweke nyedhiyakake kesatuan tujuan ing kabeh level prilaku organisasi.

Sajrone epidemi COV-19 ing taun 2020, Perabotan Amazons fokus ing pangembangan produk anyar sing cocog kanggo pasar lan nambah energi kanggo pangembangan lan produksi mebel ingon-ingon. Saiki prabotan ingon-ingon kayata omah asu, omah asu, kasur ingon-ingon, prabotan ingon-ingon kayata bantal wis saya suwe saya anyar.


Wektu kiriman: Sep-15-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube