Tembung kunci perabot Amazon yaiku "kepuasan"

 Tembung kunci furnitur Amazon yaiku "kepuasan". Filosofi bisnis kita yaiku nyedhiyakake layanan pengalaman furnitur sing paling nyenengake. Yen padha ora wareg, kita bakal terus kanggo nyedhiyani layanan free nganti customer wareg. Budaya inti yaiku kejujuran lan integritas lan respon cepet kanggo pitakonan pelanggan.
Amazons Furniture diadegake ing 2012, wiwitane, utamane ing produksi lemari lan perabot panel Amerika. Saiki wis dadi pemasok mebel ukuran medium sing bisa nyuplai sofa, perabotan kayu padhet, lan perabot panel.
Nilai kita minangka jantung budaya kita. Padha dadi kompas, amarga padha nggambarake cara kerja. Dheweke nyedhiyakake kesatuan tujuan ing kabeh tingkat prilaku organisasi.

Tujuan Amazons Furniture yaiku dadi pemasok perabot profesional. Nilai inti yaiku nggabungake pemasok furnitur sing paling apik kanggo kita supaya bisa menehi pengalaman kualitas sing paling apik kanthi luwih cepet lan luwih apik. Miturut conforming kanggo estetika customer, desain sampurna Furnitur populer, Cut rega produk, supaya entuk minangka akeh pangsa pasar Furnitur sabisa.

Amazons Furniture diadegake ing 2012, wiwitane, utamane ing produksi lemari lan perabot panel Amerika. Saiki wis dadi pemasok mebel ukuran medium sing bisa nyuplai sofa, perabotan kayu padhet, lan perabot panel.
Nilai kita minangka jantung budaya kita. Padha dadi kompas, amarga padha nggambarake cara kerja. Dheweke nyedhiyakake kesatuan tujuan ing kabeh tingkat prilaku organisasi.

Sajrone epidemi COV-19 ing taun 2020, Amazons Furniture konsentrasi kanggo ngembangake produk anyar sing cocog kanggo pasar lan menehi energi luwih akeh kanggo pangembangan lan produksi perabotan kewan. Saiki perabotan pet kayata omah asu, omah asu, kasur pet, Furnitur pet kayata bantal wis mboko sithik entuk pasar anyar.


Wektu kirim: Sep-15-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube