Ruang Tamu Kayu Solid Modern Nordik Standar TV Dua Warna # 0020

Katrangan singkat:

Ruang Tamu Kayu Solid Modern Nordik Standar TV Dua Warna # 0020

Merek: Amazonsfurniture

Gaya : Modern

Jeneng: TV Stand

Nomer model: Amac-0020

Target sing ditrapake: diwasa

Ukuran: 1800 * 350 * 430mm

Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan

Khusus: Ya

Dilipat: Ora

Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau

Asal: Weifang, China

Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

The design of solid wood two-color four-drawer TV cabinet is novel and unique

Kabinet TV papat-laci kayu solid loro

Ruang Tamu Kayu Solid Modern Nordik Standar TV Dua Warna # 0020

Merek: Amazonsfurniture

Gaya : Modern

Jeneng: Tabel sisih

Nomer model: Amac-0020

Target sing ditrapake: diwasa

Ukuran: 1800 * 350 * 430mm

Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan

Khusus: Ya

Dilipat: Ora

Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau

Asal: Weifang, China

Bahan: Kayu solid

Kabinet TV kayu solid sing sederhana lan modern

Sekilas, kabinet TV lacquered putih iki sederhana lan elegan. Lumahing lacquered sing resik dicocogake karo papat gagang-mripat bunder saka kayu sing gampang ditarik lan ora bisa nyebabake nabrak sing ora disengaja. Sepasang lukisan alami lan kaligrafi ing desktop, pot tanduran pot ijo, nambah semangat lan prigel ing kabinet TV.

Simple and modern solid wood TV cabinet is made of solid wood, strong and durable
Bold and rounded solid wood cabinet legs have stronger bearing capacity

Kaki kabinet kayu sing kandel lan bunder

Miturut desain ilmiah kabinet TV, sikil kabinet sing kandel, sudut kecenderungan sing cukup, lan ngisor sikil kabinet dibunderake nggawe kapasitas bantalan luwih kuat, luwih solid lan stabil, nyuda permukaan kontak karo lemah, nyuda resistensi gesekan, lan nggawe luwih gampang kanggo sampeyan kanggo mindhah, push lan narik Enteni. Nyuda resistensi, hindari swara keras, lan tambahake umur layanan.

Desain gagang laci tombol

Desain gagang tombol sing gaya lan sederhana digawe saka kayu solid, sing kuat lan awet. Tekan banjur narik laci metu kanthi alon, ngirit wektu lan usaha. Gagang tombol peteng dicocogake karo lacquer putih sing resik lan resik, nyoroti macem-macem kaendahan. Puas panguasaan babagan fashion furnitur sampeyan.

Button drawer handle design is simple, generous and practical
The solid back body design reduces the risk that the contents of the drawer will not slip inside and thus fall

Desain awak bali padhet

Desain awak punggung sing efektif bisa nyuda resiko barang ing laci sing ora katon, mula bisa nyebabake risiko tiba. Punggung sing ditutup iku gampang lan alami, rata lan alus, lan bisa nemplek ing tembok supaya barang-barang ora tiba.

Desain ruang tarif panyimpenan sing dhuwur

Sekawan laci gedhe kanthi kapasitas dhuwur, dibagi kanthi rapi, bisa mbantu sampeyan nyimpen barang kanthi macem-macem kategori. Desain rel slide kayu solid nambah kelancaran geser ing antarane laci, lan ora ngasilake swara kaya slide logam lan gampang karat. Rail slide kayu solid nyuda kerusakan gesekan ing kayu lan bisa nambah umur layanan kabinet TV.

High storage rate space design helps you better handle storage and tidiness of items
High-quality white oak TV cabinet is made of white oak imported from North America

Kabinet TV oak putih berkualitas tinggi

Digawe saka kayu ek sing diimpor saka Amerika Utara, kayu padhet murni ora dilaminasi, uga kayu karet sing murah. Kualitas kayu wis ngliwati pamriksa kualitas sing ketat, mula sampeyan bisa yakin. Gandum kayu jernih lan alami, gandum kayu sing apik disusun kanthi urutan tartamtu, apik lan sederhana, teksturane tetep awet, lan tangane rasane apik lan alus. Iki minangka kayu sing apik banget kanggo nggawe perabotan berkualitas tinggi.

YamazonHome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube