Lemari Kas Oak Silamp Damping Slide Rail Sliding Door Lemari Lemari Kamar Tidur # 0108

Katrangan singkat:

Lemari Kas Oak Silamp Damping Slide Rail Sliding Door Lemari Lemari Kamar Tidur # 0108

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: lemari klambi
Nomer model: Amac-01 08
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 1600mm * 560 * 2000mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Kamar amben, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

Design-make home closer to nature

Desain-nggawe omah luwih cedhak karo alam

Tujuan asli yaiku nggawe omah sing apik kanggo kelas menengah Tionghoa. Supaya sunar srengenge Nordik madhangi omah kanthi alus, lan desain sing sederhana nanging ora gampang bakal ngasilake omah kanthi kaendahan sejatine.

Oak putih diimpor saka Amerika Utara kanggo nggawe pigura kayu padhet murni

Pilihan bahan sing ketat mung kanggo perabotan sing luwih dhuwur, lan gandum kayu alami banyu sing mili nggawa swasana sing nyenengake lan apik. Slab gedhe dirancang langsung lan kriya kasebut apik banget. Pisanan kita ngethok kayu dadi 5-11cm. Jembar iki bisa njamin kayu. Kayu stabil cacat lan bisa nuduhake gandum kayu sing lengkap lan lancar, banjur warnane dipilih dening tukang kayu sing duwe pengalaman. Gandum lan papan dicocogake.

White oak imported from North America to create a pure solid wood frame
Push-pull drawer + solid wood hanger

Laci push-pull + gantungan kayu padhet

Laci tarik metu dicocogake karo papan pager ing sisih ngisor supaya panyimpenan luwih masuk akal lan rapi. Barang pribadi bisa dilebokake ing laci, lan pager bisa nggantung andhuk, syal, lan liya-liyane. Perabotan khusus disesuaikan kanggo aksesoris mewah kanthi macem-macem jinis lan bahan sing beda. Supaya bisa nyukupi kebutuhan fungsional lan dekoratif, kabeh ngetrapake sarat standar internasional, lan wis ngalami tes asam-basa lan korosi kanggo mesthekake yen ora cacat kanggo panggunaan jangka panjang.

Bisu geser hardware

Rel pandhuan logam, lancar lan meneng. Saben mbukak lan nutup, sampeyan bisa duwe swasana sing lancar lan apik. Panel sisih ngluwihi 10mm lan pas karo bingkai lawang paket. Nalika lawang geser ditutup, ora ana jurang lan ora ana bledug.

Mute hardware slide
Free matching top cabinet

Kabinet ndhuwur sing cocog gratis

Kanthi kabinet ndhuwur, papan vertikal digunakake luwih akeh, lan masalah panyimpenan pakean sing ora bisa diatasi dirampungake dening siji kabinet ndhuwur. Sambungan ekspansi minangka "sistem perlindungan diri" saka mebel kayu padhet, lan dilindhungi undhang-undhang kanggo adaptasi kayu padhet menyang lingkungan sing beda-beda. Proses produksi dikendhaleni kanthi ketat, lan pengalaman produksi sugih. Sawise pirang-pirang prosedur grinding lan panggilingan, permukaan produk rampung bunder lan lancar.

Ora ana desain sikil kabinet

Bagian utama disambungake karo proses tenon lan tenon tradisional, strukture luwih kenceng, lan jahitan sing nyenyet bisa nambah stabilitas lemari klambi kanthi efektif lan nambah umur layanan. Basis jubin stabil lan ora bisa diresiki, lan pinggiran nganggo struktur mlebu chamfer kanggo ngindhari kerusakan ing saben dinan.

No cabinet leg design
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube