Kabinet sisi kamar tidur laci tunggal sing sederhana # 0122

Katrangan singkat:

Kabinet sisi kamar tidur laci tunggal sing sederhana # 0122

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: Nightscabinet
Nomer model: Amac-0122
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 350mm * 500 * 580mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

Single drawer storage bedside table

Meja sisih amben laci siji

Kabeh kayu padhet sing ramah lingkungan sing dipilih kanthi kualitas apik, kuwat lan kenthel, stabil lan awet, barang asli kanthi rega sing padha, lan kebak bahan. Lumahing kabinet amba lan kenthel, alus lan alus, gampang diresiki. Oak putih gelut langsung, tanpa wedi baptis taun. Sesuai karo standar internasional "anti-retak lan anti-deformasi", kita milih kayu putih sing diimpor saka Amerika Utara, aja nyampur papan, ora sedhep, lan nolak laminasi. Mung gawe prabotan sing cocog kanggo masarakat biasa.

Kabinet sisih kayu solid panyimpenan multi-lapisan

Ruang panyimpenan multi-level kalebu pribadi lan mbukak. Kombinasi ruang terbuka lan laci tertutup njamin premis kapasitas gedhe lan uga nyukupi kebutuhan macem-macem wong. Meja sisih amben kabeh nggunakake tata letak horisontal saka sakabehane lan bahan kayu, sing ora mung njamin harmoni gandum kayu, nanging uga nyuda retak nganti akeh, yaiku uji coba gaweyan lan bahan sing mbutuhake wektu.

Multi-layer storage solid wood side cabinet
Selected North American high-quality white oak

Oak putih kualitas tinggi ing Amerika Utara sing dipilih

Laci ndhuwur bisa ditutup kanggo nyelehake barang-barang pribadi, cathetan buku harian, dokumen sertifikat, lsp. Kompartemen sing mbukak ing lantai ngisor bisa ngemot bahan wacan, ponsel, IPAD, lsp sadurunge turu kanggo nyegah bledug. Lumahing ndhuwur sing amba bisa diselehake ing mripat lan barang pribadi liyane.

Ora ana resistensi kanggo narik alur alur kayu sing padhet

Rail slide kayu solid, push lan narik bisu, lancar lan ora tahan, nyingkiri masalah karat, awet Gagang alur kayu padhet sederhana lan apik, lan teknologi alur sing dipasang bisa ngirit papan lan krasa kepenak. Jembar alur pas karo jembaré driji manungsa, lan gampang dibukak lan ditutup.

There is no resistance to pulling the solid wood rail groove
Friendly and humanized 45 degree curved cabinet corner

Sudut kabinet sudhut mlengkung sing ramah lan manusiawi 45 derajat

Sudut meja busur 45 derajat wis dipoles bola-bali supaya bunder lan lancar kanggo nyegah benjolan. Tampilake kanthi ora sengaja, nyawang maneh kanthi ringkes, bisa uga wayahe sampeyan pinuju ketemu. Ora kudu sengaja rumit, bali menyang niat asli lan nyederhanakake kerumitan.

Sikil kabinet sing kandel sing nyampur mode lan alam

Pojok kabinet kayu solid sing dibunderake sing dikombinasikake karo perlengkapan kuningan dadi luwih tekstur lan stabil. Gabungan fashion lan alam dibayangke kanthi rincian santai. Iki tegese alami tanpa modifikasi, nahan jejak alami saka kayu alami, tekstur kasebut alus lan jelas, sederhana lan alami.

Bold cabinet legs that blend fashion and nature
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube