Kabinet Panyimpenan Kabinet Kayu Solid Dhuwur lan Kurang Sederhana # 0024

Katrangan singkat:

Kabinet Panyimpenan Kabinet Kayu Solid Dhuwur lan Kurang Sederhana # 0024
Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: Lemari ruang tamu
Nomer model: Amac-0024
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: Tipe A: 400 × 450 × 800mm
Tipe B: 400 × 450 × 1050mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

The main frame is high-quality oak, pure solid wood without artificial leather.

Bingkai utama yaiku kayu ek kanthi kualitas dhuwur

Ora kabeh alas diarani kayu putih. "Jeruk sing lair ing Huainan yaiku jeruk, dene sing lair ing Huaibei yaiku jeruk." Sanajan kayu oak kalebu kulawarga sing padha karo kayu putih, amarga watesan iklim lan lingkungan ing wilayah sing tuwuh, pari-parian kayu sempit, garis ireng, lan bekas lara. Nalika milih perabotan kayu oak asli, bahan sing paling apik yaiku kayu putih, lan perabotan sing digawe digawe saka kayu putih Amerika Utara sing diimpor tanpa kulit buatan.

Ruang laci sing ditutup

Ruang laci sing ditutup mbantu sampeyan ngurutake lan nyimpen, uga nglindhungi privasi sampeyan. Desain alur gagang laci menehi rasa aman ekstra. Sisihé alus lan rata, lan ora bakal késah sanajan nganggo sandhangan alus.

Enclosed drawer space protect your privacy
Rounded corners and tenon and tenon structure are more stable and strong

Sudut dibunderaké kanthi struktur tenon lan tenon

Desainer nyerep inspirasi saka mebel Korea lan nggabungake karakteristik mebel Cina kanggo ngembangake mebel Nordik. Garis sing sederhana lan alus, pola oak sing apik, ngilangi kusam, lan ora ana kekurangan kaendahan sing nyenengake kanthi kesederhanaan. Struktur tenon lan mortise tradisional nggawa sampeyan bali menyang alam nyata lan alam.

Sikil kabinet miring kayu solid

Sikil kabinet miring kayu solid nglukis dirancang kanthi sudut miring cukup miturut karakteristik mbukak kabinet, sing nambah kapasitas bantalan. Oak putih saka Amerika Serikat duwe pola sing luwih apik, tekstur sing sugih, bedane warna cilik, lan warna kayu sing wis rampung alami lan murni. Ora akeh banget dekorasi lan alangan, kayu solid murni isih digunakake ing bahan kasebut, lan dekorasi kayata busur ukir dikurangi ing desain kasebut. Garis-garis sederhana nerangake kaendahan kesederhanaan.

The thick solid wood tilt cabinet legs are designed with a reasonable tilt angle according to the load characteristics of the cabinet to increase the bearing capacity
The drawers are made of solid wood slide rails, which make it easier to push and pull.

Laci digawe saka slide kayu solid

Ing njero laci nganggo rel pandhuan kayu, sing ora gampang rusak, lan nalika digunakake, luwih alus. Narik tanpa gaweyan lan ora ngasilake swara.

Kabinet anggur kayu solid gaya Nordik

Kabinet anggur kayu solid gaya Nordik, panyimpenan tampilan, fungsi hias lan fungsi panyimpenan. Ana rong ukuran sing bisa dipilih. Papan amba lurus lan bahan sing digunakake nyata. Penyemprotan terbuka mbukak tekstur oak kanthi gedhe, lan sampeyan bisa ngrasakake tekstur musik kanthi tangan.

Nordic style solid wood wine cabinet, display storage, both ornamental value and storage function
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube