Gaya Kulon Sederhana Ganda Kayu Solid Kembar Bed Bed # 0109

Katrangan singkat:

Gaya Kulon Sederhana Ganda Kayu Solid Kembar Bed Bed # 0109

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: amben kayu solid
Nomer model: Amac-01 09
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 1850mm * 2055 * 865mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Kamar amben, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

All solid wood bed

Kabeh kasur kayu solid

Pilihan kayu putih berkualitas tinggi duwe kapasitas bantalan beban lan kekuatan nyikat kuku luwih kuwat tinimbang alas liyane. Oak tunggal kanthi spesifikasi sing padha bisa ndhukung rong alas biasa. Iki digawe saka kayu oak lan ngemot beban sing abot. Iki angel lan apik, sehat lan ramah lingkungan, tanpa kuatir karo masalah ambu sing ora enak, lan beban stabil, Bisa nahan bobote 8 wong diwasa.

Desain sandhangan manusiawi

Headboard digawe saka kayu solid, kanthi tekstur sing jelas lan stabilitas amben sing kuat. Sudut desain wis disetel ing busur, lan desain intim nggawe luwih nyaman ramping. Bentuk mebel kudu asale saka awak manungsa, dibandhingake karo barang sing lurus, Kurva alami sing cedhak karo awak manungsa luwih apik. Desainer nggunakake metode desain "gaya adegan", saka sudut condong, dhuwure akses gampang, dhuwure amben 30cm, lsp., Tes terus-terusan, lan definisi kenyamanan sejatine.

Humanized backrest design
Lazy socket on the back panel

Soket sing males ing panel mburi

Ana papan panyimpenan ing mburi sirah amben multifungsi, sing bisa digunakake kanggo nyelehake buku, cangkir banyu, lsp. Lan dirancang nganggo soket anti-kejut, sing gampang diisi daya, supaya sampeyan bisa ngrasakake ponsel amben. Pemrosesan lingkaran pandhuan kaping pindho ing endhas amben, digabungake karo kaendahan sing sederhana, mbukak Jagad iki umpet-umpet ing njero ati.

Ranjang kayu solid sing ditata kanthi rapet

Awak kasur kayu solid nggunakake kerangka larik kayu sing padhet, sing disusun kanthi distribusi kepadatan tinggi, kapasitas bantalan sing kuwat lan gaya seragam, struktur sing stabil, ora gampang ambruk. Sing digawe yaiku amben ambegan, balung sing kasusun saka slite oak, lan ventilasi Bernapas, nyuda akumulasi lembab, nyegerake lan turu kanthi sedina sewengi.

Tightly arranged solid wood bed
Free matching clothes rail

Rel klambi sing cocog gratis

Sikil amben bisa kanthi bebas nganggo rod sikil, sing bisa dipasang ing sandhangan pribadi, syal, lsp. Sing gampang lan praktis. Rong gaya sing cocog bakal nggawe urip ing omah sing beda kanggo sampeyan.

Sikil amben kayu solid sing dibunderaké

Kabeh kasur kayu solid, ora ana proses kulit, ora ana papan kayu sing beda-beda, sikil amben padhet sing kandel, sudut miring sing pas, bantalan beban sing stabil, menehi sampeyan keamanan lengkap. 17cm saka lemah, sisih ngisor ora ndemek desain lemah, trep ngresiki sampeyan resik lan ngurus ruang ngisor.

Bold rounded solid wood bed legs
Modern simple solid wood bedroom bed

Ranjang kamar tidur kayu solid modern

Sanajan "Aku" ora bisa nuduhake masalah sajrone urip kanggo sampeyan
"Aku" dhewe bisa nggawa sampeyan mulih
Nada tenang lan netral
Lapisan sing digawe kanthi warna kayu asli
Desain derajat ergonomis derajat 103 saka endhas amben
Ngurangi rasa sayah sedina

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube