Tempat Tidur Windsor Sederhana Kamar Tidur Kamar Tidur Kayu Putri Putri # 0114

Katrangan singkat:

Tempat Tidur Windsor Sederhana Kamar Tidur Kamar Tidur Kayu Putri Putri # 0114

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Eropa
Jeneng: amben kamar turu
Nomer model: Amac-0114
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 1980mm * 2120 * 980mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

Windsor backrest solid wood bed

Amben kayu solid backs Windsor

Kepiye nggawe kamar turu sing sumilir lan bisa napas? Pangowahan diwiwiti saka milih headboard sing bentuké senar. Kabeh amben digawe saka kabeh kayu sing padhet. panel adhedhasar kayu? Veneer? Ora ana siji-sijine sing ana, kasur kayu solid sing ramah lingkungan, dadi sampeyan bisa nggunakake kapercayan kanthi aman. Bahan utama yaiku oak, lan sampeyan bisa ngrasakake tekstur alami lan alus saka saben sudhut. Ora ana ambu sing aneh, lan wewangian kayu ringan menguap, menehi rasa santai ing alas sing ijo.

Papan amben kayu padhet kanthi kuwat nggawa bobot

Kateguhan kayu ek iku apik banget. Wis ora dicet utawa dilumuri sadurunge ninggalake pabrik, dadi sampeyan bisa turu kanthi tentrem. Saben papan amben disusun kanthi kenceng, kanthi proses tenon lan tenon, sing nambah kapasitas dhukungan saka papan amben. Awak kabeh wis polesan kanthi ati-ati kanggo menehi prabotan alus lan alus kaya ngono. Ora ana gondho, lan kaendahan asli gandum kayu disimpen nganti gedhe, supaya sampeyan bisa ngrasakake kaendahan alam ing omah.

Solid wood bed board firmly bears the weight
Heightened guardrail at the end of the bed

Guardrail saya dhuwur ing mburi amben

Ndhuwur amben lan sikil amben dipasang kanthi struktur hardware sing berkualitas kanggo mesthekake yen kasur kayu solid ora gampang goyang. Digabungake karo sikil amben, ngilangake rasa rumit lan nduweni kekuwatan lan kaendahan. Kita polesan saben pojok dadi bunder lan lancar tanpa burrs. Perangkat keras sing berkualitas ora bakal ana masalah kayata karat, gangguan, lsp. Kanggo nggawe lingkungan urip ing omah sing kepenak lan tenang.

Sikil kenthel siji potong

Sikil silinder kayu solid tebal siji potong, sudut kecenderungan ilmiah, bantalan beban sing luwih kuwat. Sisih ngisor duwe bantalan sing dirasakake, sing gampang dipindhah, lan ora ngasilake swara, nyuda gesekan lantai lan sikil amben sampeyan, lan nambah umur layanan. Pungkasan sandaran Windsor nggawe ruangan kanthi cetha lan gampang, lan ora bakal ngalangi wallpaper sampeyan.

One-piece thickened legs
Leave enough storage space at the bottom

Ninggalake papan panyimpenan sing cukup ing sisih ngisor

Ndhuwur amben digawe saka kayu oak putih sing kandel, sing stabil lan mantep, nggawe amben kabeh luwih kenceng. Dhuwur sing cukup saka lemah bisa nyedhiyakake papan ngisor. Sijine sawetara kothak panyimpenan lan sawetara pasang sepatu, nanging ora disaranake ngisi. Iki ora bakal kondusif kanggo ventilasi kasur. Tambah kasur sing luwih kenthel lan kepenak kanggo nggawe dhuwur sing nyaman, lan sampeyan bisa nggayuh barang ing meja sisih amben kanthi nyedhaki.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube