Mebel sofa

  • Modern Simple White Oak Japanese Style Combined Living Room Sofa Furniture#0027

    Modern Japanese Modern White Style Gaya Jepang Gabungan Meja Ruang Tamu # 0027

    Modern Japanese Modern White Style Gaya Jepang Gabungan Meja Ruang Tamu # 0027
    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Sofa
    Nomer model: Amac-0027
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: Kursi dobel: 1370 * 750 * 840mm
    Kursi tunggal: 810 * 750 * 840mm
    Telung kursi: 1970 * 750 * 840mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Nordic Light Luxury Creative Furniture Fabric #Sofa 0197-3

    Kain Mebel Kreatif Mewah Cahaya Nordic #Sofa 0197-3

    Kain mebel kreatif mewah mewah Nordik #sofa 0197-3
    Merek Amazonfurniture Gaya Modern
    Nomer model Amal-0197-3 Bahan lumahing Seprei
    Target sing ditrapake Wong diwasa Ukurane 175 * 102 * 70CM
    Werna Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan 131 * 102 * 70CM
    Disesuaikan Nggih 102 * 102 * 70CM
    Bahan internal Spons 87 * 102 * 70CM
    ucul lan umbah Ora 87 * 80 * 35CM
    Asal Usul Weifang, China 204 * 102 * 70CM
    Materi Kayu 131 * 162 * 70CM
  • Creative Little Wood Frame #Sofa for Children 0185

    Bingkai Kayu Cilik Kreatif #Sofa Kanggo Bocah 0185

    Sofa bingkai kayu cilik kreatif kanggo bocah-bocah 0185

    #Brand: Amazonsfurniture
    Nomer #Model: Amal-0185
    Objek sing ditrapake: bocah
    #Warna: biru lan jambon
    #Wujud: kaya sing dituduhake
    #Origin: Weifang, China
    #Style: modern
    Materi #Surface: katun
    #Ukuran: 60 * 66 * 68 cm
    Bahan #Frame: kayu
    #Sapa kanggo ngatur: ya
    # Bahan isi internal: spons

  • Living room furniture leather modern solid wood frame sofa 0209

    Perabot ruang tamu kulit modern bingkai kayu solid sofa 0209

    Mebel ruang tamu kulit sofa bingkai kayu modern 0209
    #Brand: Amazonsfurniture
    Nomer #Model: Amal-0209
    Target # sing ditrapake: diwasa
    #Style: Modern
    #Bahan: Kayu
    Bahan #Surface:Kulit asli
    # Bahan internal: spons
    #Kustomisasi: Ya
    #Warna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    #Bukak tandha banjur umbah: Ora
    #Origin: Weifang, China
    #Ukuran:400 * 180 * 96cm utawa selaras
    #Kesempatan ditrapake: Ruang tamu, kamar turu utawa kantor
    #Jenis: sofa Single
    #Kombinasi bentuk:L-bentuk
    #STyle:Combinasi sofa 
  • Nordic Simple Fabric Solid Wood Sofa Combination#0025

    Kombinasi Kain Kayu Solid Nordik Kombinasi # 0025

    Kombinasi Kain Kayu Solid Nordik Kombinasi # 0025
    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Sofa
    Nomer model: Amac-0025
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 3120mm * 850mm * 900mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Living Room Solid Wood Disassembly Sofa#0026

    Sofa Pembongkaran Kayu Solid Ruang Keluarga # 0026

    Sofa Pembongkaran Kayu Solid Ruang Keluarga # 0026
    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Sofa
    Nomer model: Amac-0026
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: Kursi dobel: 1630 * 780 * 750mm
    Kursi tunggal: 930 * 780 * 750mm
    Telung kursi: 1970 * 780 * 750mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Modern Simple Solid Wood Custom Sofa Set#0028

    Set Kustom Solid Kayu Solid Modern # 0028

    Set Kustom Solid Kayu Solid Modern # 0028

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Sofa
    Nomer model: Amac-0028
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 2900 * 800 * 780mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Modern Living Room Furniture Solid Wood Sofa Combination#0029

    Kombinasi Ruang Tamu Modern Modern Kombinasi Sofa Kayu Solid # 0029

    Kombinasi Ruang Tamu Modern Modern Kombinasi Sofa Kayu Solid # 0029

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Sofa
    Nomer model: Amac-0029
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 3500 * 1680 * 900mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube