Perabotan Kayu

  • Simple single drawer bedroom nightstand side cabinet#0122

    Kabinet sisi kamar tidur laci tunggal sing sederhana # 0122

    Kabinet sisi kamar tidur laci tunggal sing sederhana # 0122

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Nightscabinet
    Nomer model: Amac-0122
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 350mm * 500 * 580mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Grooved handle double-drawing bedside cabinet solid wood side cabinet#0121

    Lemari alur gagang kabinet sisi kayu nggambar kaping pindho # 0121

    Lemari alur gagang kabinet sisi kayu nggambar kaping pindho # 0121

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Nightstand
    Nomer model: Amac-0121
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 450mm * 400 * 470mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Simple Windsor Bed Solid Wood Bedroom Bed Princess Bed#0114

    Tempat Tidur Windsor Sederhana Kamar Tidur Kamar Tidur Kayu Putri Putri # 0114

    Tempat Tidur Windsor Sederhana Kamar Tidur Kamar Tidur Kayu Putri Putri # 0114

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Eropa
    Jeneng: amben kamar turu
    Nomer model: Amac-0114
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1980mm * 2120 * 980mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • White Oak Multifunctional Double Bed Solid Wood Bedroom Bed#0113

    Tempat Tidur Kayu Gantung Multifungsi Putih Ek Ranjang Tidur Kayu Solid # 0113

    Tempat Tidur Kayu Gantung Multifungsi Putih Ek Ranjang Tidur Kayu Solid # 0113

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: amben kamar turu
    Nomer model: Amac-0113
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1570 / 1870mm * 2100 * 890mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

     

  • High box bed solid wood double bed storage bed#0111

    Kothak kasur amben panyimpenan amben pindho # 0111

    Kothak kasur amben panyimpenan amben pindho # 0111
    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: amben kothak
    Nomer model: Amac-0111
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1500 / 1800mm * 2000 * 800mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: kamar turu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid
  • Simple Western Style Double Solid Wood Bed Bedroom Furniture Bed#0109

    Gaya Kulon Sederhana Ganda Kayu Solid Kembar Bed Bed # 0109

    Gaya Kulon Sederhana Ganda Kayu Solid Kembar Bed Bed # 0109

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: amben kayu solid
    Nomer model: Amac-01 09
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1850mm * 2055 * 865mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Kamar amben, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Oak Wardrobe Silent Damping Slide Rail Sliding Door Wardrobe Bedroom Furniture#0108

    Lemari Kas Oak Silamp Damping Slide Rail Sliding Door Lemari Lemari Kamar Tidur # 0108

    Lemari Kas Oak Silamp Damping Slide Rail Sliding Door Lemari Lemari Kamar Tidur # 0108

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: lemari klambi
    Nomer model: Amac-01 08
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1600mm * 560 * 2000mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Kamar amben, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • All Solid Wood Chest of Drawers Living Room Bedroom Nightstand#0103

    Kabeh Laci Dada Kayu Solid Duduk ing Kamar Tidur Nightstand # 0103

    Kabeh Laci Dada Kayu Solid Duduk ing Kamar Tidur Nightstand # 0103

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Dada laci
    Nomer model: Amac-0103
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 600mm * 400 * 960mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Simple Solid Wood High and Low Side Cabinet Storage Cabinet#0024

    Kabinet Panyimpenan Kabinet Kayu Solid Dhuwur lan Kurang Sederhana # 0024

    Kabinet Panyimpenan Kabinet Kayu Solid Dhuwur lan Kurang Sederhana # 0024
    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Lemari ruang tamu
    Nomer model: Amac-0024
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: Tipe A: 400 × 450 × 800mm
    Tipe B: 400 × 450 × 1050mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Modern Simple Oak Solid Wood Coffee Table Combination#Tea Table 0007

    Kombinasi Meja Kopi Kayu Solid Modern Modern # Meja Teh 0007

    Kombinasi Meja Kopi Kayu Solid Modern Modern # Meja Teh 0007

    Merek: Amazonsfurniture
    Gaya : Modern
    Jeneng: Tabel sisih
    Nomer model: Amac-0007
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1200mm * 600mm * 400mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Solid Wood Four-drawer Tea Table Living Room Furniture#Side Table 0001

    Meja Ruang Tamu Meja Papat-laci Kayu Solid # Meja Sisih 0001

    Meja Ruang Tamu Meja Papat-laci Kayu Solid # Meja 0001
    Merek: Amazonsfurniture

    Gaya : Modern
    Jeneng: Meja teh
    Nomer model: Amac-0001
    Target sing ditrapake: diwasa
    Ukuran: 1200mm * 560 * 460mm
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Khusus: Ya
    Dilipat: Ora
    Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
    Asal: Weifang, China
    Bahan: Kayu solid

  • Imitation Rattan Woven Garment Basket of Large Capacity 0211

    Kranjang Woven Rotan Woven Imitasi Kapasitas Gedhe 0211

    Kranjang pakean anyaman rotan kanthi kapasitas gedhe 0211
    Merek: Amazonsfurniture
    Designation:Kranjang umbah-umbah rotan
    Nomer model: Amal-0211
    Bahan: Rotan tiruan+ sprei
    Khusus: Ya
    Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
    Pilih lan umbah: Ya
    Asal: Weifang, China
    Ukuran:44 * 34 * 52cm 39 * 29 * 47cm 34 * 24 * 42cm utawa disesuaikan
    Trait:High-kapasitas,ayu lan bisa ditindakake 
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube