Kabinet panyimpenan sederhana sideboard kayu kanthi lawang siji lan papat laci # 0105

Katrangan singkat:

Kabinet panyimpenan sederhana sideboard kayu kanthi lawang siji lan papat laci # 0105

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: Papan sisih
Nomer model: Amac-0105
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 900mm * 400mm * 800mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Ruang tamu, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid


Detail Produk

Tag Produk

Centennial Oak Frame

Bingkai Oak Centennial

Bahan utama yaiku kayu ek kelas FAS sing diimpor saka Amerika Utara. Kayu iku atos, kanthi tekstur bening lan gloss sing apik. Sawise diolah kanthi tliti, karakteristik kayu kasebut dhewe bakal tetep ditrapake, yaiku hadiah sing diwenehake kanthi alami. Pola bentuk gunung sing apik disusun kanthi rapi, Panel njero laci digawe saka kayu paulownia kanthi kateguhan sing dhuwur, sing kuat lan awet.

Kabinet kamar laci papat lawang

Laci dirancang kanthi ukuran ora rata, kebak seni sing ora teratur, lan uga bisa nyukupi kebutuhan ruang panyimpenan sing beda. Dhuwur lemari wis diatur sawise pirang-pirang uji coba, lan bakal gampang banget sanajan sampeyan lungguh ing pojok kasur kanggo milih sandhangan. Mbantu sampeyan ngatur sawetara pangowahan Kerep sing digunakake, laci tertutup bisa menehi papan pribadi cukup.

One door four drawer bedroom cabinet
Solid wood slide rail + tenon joint process

Rail slide kayu solid + proses gabungan tenon

Laci geser kayu solid awet banget. Kanggo njamin keamanan panggunaan, kita wis khusus nggawe watesan pencegahan tarik-tarik kanggo saben laci, mula ora perlu kuwatir bab bebaya keamanan nalika narik laci kasebut ditarik. Garis sing sederhana lan lancar, desain ukuran sing tepat, Bisa ndhukung gaya dhasar ruang tamu.

Kaki lemari kayu solid siji potong

Sikil kayu solid sing kandel lan desain non-slip lan tahan aus ing sisih ngisor bisa nglindhungi lantai lan nambah umur layanan kabinet. Sisih ngisor ora kena ing lemah kanggo ngindhari kelembapan lan luwih gampang kanggo sampeyan ngresiki lan ngrawat. Struktur sikil siji potong, landing stabil lan genggeman kuwat.

One-piece solid wood cabinet legs
High quality hardware door hinge + glass cabinet door

Engsel lawang hardware kanthi kualitas + lawang kabinet kaca

Pintu kabinet kaca transparan kompatibel karo panyimpenan lan tampilan. Sawetara botol anggur sing enak lan sawetara seni dilebokake ing njero, sing asri lan loma. Ventilasi mburi dipasang kanggo nyaring hawa ing njero, tahan lembab lan anti-mboseni. Engsel lawang hardware sing berkualitas, Gampang dibukak, ora ana swara, ora gampang teyeng.

Papan panyimpenan laci gedhe

Gagang alur kayu solid diintegrasi karo permukaan gambar, geser lan narik bisu, ngirit ruangan, lan tampilan tetep sederhana. Dilengkapi piranti safety tipping kanggo peti laci kanggo nyegah mbuwang kabinèt kanthi ora sengaja, kanggo nglindhungi kesehatan anggota kulawarga, safety bocah, lan wong tuwa kanthi luwih gampang.

Large drawer storage space
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube