Werna papan dayung SUP sing cocog karo papan selancar tiup kanthi sirip 0372

Katrangan singkat:

Werna papan dayung SUP sing cocog karo papan selancar tiup kanthi sirip 0372

# Jeneng produk: #surfboard Inflatable
Bahan #Produk: PVC + EVA
Pola cetak: kaya sing dituduhake utawa disesuaikan
Ukuran #Produk: ukuran umum 10 ′ * 30 ″ * 4 ″ utawa disesuaikan
Bobot produk: udakara 9KG
Cara #Paket: kemasan karton siji
Cara #Supply: sawetara sing nyedhiyakake, disesuaikan bisa diproduksi lan diproses kanthi cepet

Detail Produk

Tag Produk

SUP paddle board color matching inflatable surfboard with fins 0372

Werna papan dayung SUP sing cocog karo papan selancar tiup kanthi sirip 0372

 

Jeneng produk: #surfboard Inflatable
Bahan produk: PVC + EVA
Pola nyetak: kaya sing dituduhake utawa disesuaikan
Ukuran produk: ukuran umum 10 '* 30 "* 4" utawa disesuaikan
Bobot produk: udakara 9KG
Cara kemasan: kemasan karton tunggal
Cara pasokan: sawetara ing stok, disesuaikan bisa diproduksi lan diproses kanthi cepet

Titik adol papan selancar


Aman lan stabil

Awet lan tahan srengenge

Ngadeg kanthi mantep

Gampang dilipat

Nyenengake lan ora larang

Multifungsi

The selling point of surfboards
Surfboard analysis

Analisis papan selancar


Kepala #surfboard dirancang kanthi gesper bentuk D. Ana tali safety ing gesper. Sampeyan bisa ndandani barang ing kene. Barang ora gampang ilang. Pad non-slip EVA dipasang ing sisih ndhuwur #surfboard. Nggawe wong tetep mantep. Ora gampang diluncurake. Sisih tengah #surfboard dirancang nganggo gagang portebel. Gampang dipindhah. Ana katup safety ing sisih mburi #surfboard. Cocog banget kanggo inflate lan deflate. Ana sirip buntut ing sisih ngisor #surfboard. Main peran keseimbangan banyu.

Tali net sing stabil.

 

Tali net sing stabil. Gesper D-ring sing kuat + tali safety. Bisa ndandani tas anti banyu lan barang liyane supaya ora ucul.

Stable net rope. Sturdy D-ring buckle + safety rope.
Professional design safety guarantee.

Jaminan keamanan desain profesional.

Jaminan keamanan desain profesional. Gambar-gambar lem sing tahan kejut & struktur EVA. Lapisan perekat EVA nduweni peran resistensi dampak lan non-slip. Struktur nggambar kawat bisa nyebabake efek lempitan sing gampang lan gampang.

Desain pola permukaan papan.

Desain pola permukaan papan. Nyaman lan non-slip. Gagang krasa penak. 0,9 kekandelan, aman lan tahan nyandhang.

Pattern design of the board surface.
EVA non-slip mat

EVA non-slip mat

EVA non-slip mat. Materi EVA sing ramah lingkungan canggih. Ngadeg luwih kepenak. Non-slip ora nglarani kulit.

Telung sirip buntut dirancang ing buntut

Telung sirip buntut dirancang ing buntut. Portable lan dicopot. Gamelan nalika taksi.

Three tail fins are designed on the tail
SUP special foot rope.

Tali sikil SUP khusus.

Tali sikil SUP khusus. Siji pucuk tali safety disambungake karo papan dayung, lan siji ujung disambungake karo wong kasebut. Keamanan dijamin.

Ransel kapasitas gedhe

Ransel kapasitas gedhe. Ransel duwe kapasitas gedhe. Ora ana masalah nalika nyelehake papan selancar, dayung, kit ndandani, pompa, tali safety, lan liya-liyane. Bungkus banjur gawanen kanthi gampang.

Large capacity backpack.
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube