Taekwondo Training Air Mattress Inflatable Air Tumble Tracks 0381

Katrangan singkat:

Taekwondo latihan kasur udara tiup udara trek 0381
# Jeneng produk: bantal yoga tiup
Bahan #Produk: PVC
Proses #Produk: welding suhu dhuwur
#Warna produk: kaya sing dituduhake (bisa disesuaikan)
Bobot produk: miturut ukuran produk
Kinerja #Produk: nyerep kejut, nyuda swara, non-slip, anti banyu, tahan lembab
#Sop aplikasi: padang rumput, papan dolanan, papan kegiatan
# Ukuran produk: kaya sing dituduhake

Detail Produk

Tag Produk

Taekwondo training air mattress inflatable air tumble tracks  0381

Taekwondo latihan kasur udara tiup udara trek 0381

Informasi produk

Jeneng produk: bantal yoga tiup
Bahan produk: PVC
Proses produk: las suhu tinggi
Warna produk: kaya sing dituduhake (bisa disesuaikan)
Bobot produk: miturut ukuran produk
Kinerja produk: nyerep kejut, nyuda swara, non-slip, anti banyu, tahan lembab
Lingkup aplikasi: padang rumput, papan kanggo dolanan, papan kegiatan
Ukuran produk: kaya sing dituduhake

Fitur

01. Kain sikat kualitas tinggi. Kain berkualitas mesthekake yen bantal udhara rata lan stabil. Garansi telung taun.
02. Desain intim saka cangkeme kembung. Inlet udara sing dirancang khusus bisa nyegah bledug mlebu. Sampeyan uga bisa nyegah colokan sakarepe, ora wedi yen ilang.

6_副本_副本
Handle design. The product is equipped with handle design on both sides.

Fitur

03. Desain gagang. Produk kasebut dilengkapi desain gagang ing loro-lorone. Sampeyan bisa nyelehake lan nyeret posisi produk sakarepe dhewe.
04. Serep kejut kenthel. Tikar yoga sing bisa karet duwe tekanan bantalan sing kuat lan ketegangan sing kuat. Ora bakal kompres lan cacat. Sampeyan bisa ngrasakake seneng olahraga.

4 kaluwihan pad yoga karet iki

Desain manusiawi
Pilihan kualitas
Gampang dibongkar
Macem-macem warna lan ukuran

4 advantages of this inflatable yoga pad

Keterangan Lacak Udara

Air Track Description:

 

  • Ringan banget lan gampang dipindhah ing gym.
  • Lantai Udara bisa dilebokake ing lantai gym, lantai senam artistik lsp.
  • Tekanan gampang disesuaikan sajrone detik.
  • Inflasi lan deflating rampung sajrone menit
  • Ora rame nalika latihan.
  • Sawise inflasi, Lantai Udara bakal njaga tekanan nganti pirang-pirang jam, ngisi ulang mung sawetara detik
  • Gampang mbukak saka gym menyang gym.
  • Lantai Udara dadi entheng lan cilik supaya gampang dipasang ing kursi mburi mobil sampeyan.
  • Pengunduran diri alus, sing bisa nyegah ciloko.
  • Lantai Udara bakal ngidini sampeyan mlumpat luwih dhuwur, menehi wektu tayang sing luwih larang kanggo nggarap teknik.
  • Langsung bisa bola maneh kanthi asring lan ora ana kemungkinan cilaka sing kakehan tinimbang peralatan latihan tradisional.
Packaging display

Tampilan kemasan

Bantalan latihan #flatable sing mumpuni kabeh dikemas ing siji karton. Ijo lan ramah lingkungan, kondhisi kanggo transportasi lan panyimpenan.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube