Unitarp Floating Inflatable Yoga Mat Mat Pool Pool Water Yoga Mats With Eva Non-Slip Pad 0389

Katrangan singkat:

Unitarp Floating Inflatable Yoga Mat Mat Pool Pool Water Yoga Mats With Eva Non-Slip Pad 0389

 

Barang: Trek Udara Inflatable Inflatable Yoga Mat
Bahan: DWF lan PVC (bahan PVC 0,7mm)
Kekandelan: 10cm, 15cm, 20cm, 30cm
Werna: bisa disesuaikan
Ukuran: 3M 4M 5M 6M 7M 8M 9M 10M utawa disesuaikan
Logo dicithak: Logo Pelanggan
Aksesoris: Kantong nggawa, kit ndandani, pompa sikil
Paket: Kemasan karton sing kandel lan dikencengi, kothak lapis 7 lapis

Detail Produk

Tag Produk

Unitarp Floating Inflatable Yoga Mat Adults Swimming Pool Water Yoga Mats With Eva Non-Slip Pad  0389

Unitarp Floating Inflatable Yoga Mat Mat Pool Pool Water Yoga Mats With Eva Non-Slip Pad 0389

Akunflatable Gymnastics Air Track Tumbling Matdigawe dening materi Eco-friendly lan dirancang kanthi ilmiah, diproduksi kanthi kontrol sing ketat, produk bisa mbantu sampeyan nindakake yoga kanthi efektif. Materi yoga hawa sing digawe bahan nyedhiyakake area praktik sing nyaman lan aman lan stabil ing banyu. Tangan lan sikil sampeyan aman nalika yoga nganggo tikar yoga udara sing berkualitas iki. Lumahing non-slip nyedhiyakake permukaan sing aman lan nyaman supaya sampeyan bisa nindakake pose apa wae.

Features of Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat :

Fitur Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

 
a. Siapke ing ruang tamu, latar mburi omah, ing pantai, ing endi wae, manawa ing njero ruangan utawa njaba ruangan.
b. Gampang mbukak saka gym menyang gym. Lantai Udara dadi entheng lan cilik supaya gampang dipasang ing kursi mburi mobil sampeyan.
c. Inflasi lan deflating rampung sajrone menit.
d. Sampeyan bisa ngatasi tekanan ing antarane rock-hard lan bouncy-soft.
e. Mlumpat bisa diulang kanthi luwih asring kanthi ora kakehan cilaka tinimbang nggunakake peralatan latihan tradisional, seni bela diri, gym tuwa, fitness ... LAN Luwih-luwih!

Kauntungan saka Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

1. Aman lan gampang dipelajari kanggo miwiti gymnast
2. Latihan sing apik kanggo gymnast sing luwih maju. 
3. Kompetisi kanggo kabeh level tumbling.
4. Iki apik banget kanggo kelas latihan.
5. Apik banget kanggo pameran ora kaya tikar gym, tumbler Air bakal dipasang ing kendaraan sing paling akeh. 
6. Iki minangka jinis kompetisi anyar ing antarane gymnastik utawa gym kanggo level gym.
Advantage
 of Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:
Instructions

Pitunjuk

1. Mbukak katup.
2. Gunakake pompa inflator.
3. Pasang pompa menyang klep lan kembung.
4. Rampung banjur lunga.

Wide Application of Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

You can place the inflatable gymnastics mat on the artistic gymnastics floor,the gym floor, in high-performance training, fitness clubs,dance clubs, schools,gymnastic exercises,home entertainment, leisure centers, gymnasium, professional training, park or rental business. Also, it could be used on beach or water,backyard, grass land for Cheerleading/Practice Gymnastics/Beach/Park/Home use.

Tips:

Due to the mats are folded for transportation and storage, some creases are normal. It is recommended that you complete the inflation once when you receive the mat for the first time so that it can return to its original shape.

Attention:

Please ensure there is no fire or sharp objects around while using the air track.
Please ensure to store it at a dry place and keep it away from insect bite.
If the damage of the product is withing 10cm, you can use glue and the patch to repair it

Aplikasi Lebar Yoga Inflatable Inflatable Yoga Mat Inflatable:

Sampeyan bisa nyelehake tikar senam karet ing lantai senam artistik, lantai gym, kanthi latihan kinerja tinggi, klub fitness, klub tari, sekolah, latihan senam, hiburan omah, pusat hiburan, gymnasium, pelatihan profesional, taman utawa bisnis sewa. Kajaba iku, bisa digunakake ing pantai utawa banyu, kebon mburi omah, lahan suketan kanggo nggunakake Cheerleading / Gymnastics / Pantai / Park / Home.

Tips:

Amarga tikar dilipat kanggo transportasi lan panyimpenan, sawetara lipatan normal. Disaranake sampeyan ngrampungake inflasi yen sampeyan nampa tikar kaping pisanan supaya bisa bali menyang asline.

Manungsa waé:

Priksa manawa ora ana geni utawa barang sing landhep nalika nggunakake trek udara.
Priksa manawa disimpen ing papan sing garing lan aja nganti cokotan serangga.
Yen karusakan saka produk kasebut kurang saka 10cm, sampeyan bisa nggunakake lem lan tambalan kanggo ndandani

Our company  advantage

Babagan kita

Perusahaan kita minangka perusahaan perusahaan karet gedhe sing spesialisasine ing desain, produksi lan Grosir produk karet. Wiwit didegake, perusahaan wis setya karo desain produk lan riset lan pangembangan. Sawise ngliwati pengujian lan pengiriman profesional, kita njamin manawa kualitas produk sing tekan pelanggan pancen unggul. Perusahaan kita duwe tim desain produk profesional lan kekuwatan komputer kanggo nggawe pola, lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane. Perusahaan kami biasane ngasilake alat peraga kanggo dolanan sing nyenengake, peralatan taman banyu, lan dolanan banyu. Antarane, game sing nyenengake kalebu uler kembung, kura-kura lan balap kelinci, perahu naga saka lahan garing sing asri, alangan nyenengake papat potong, rodha muter, lsp; peralatan taman banyu umume kalebu kolam renang ukuran gedhe, banyu mlayu liwat bea cukai, kolam slide gedhe, lsp; Dolanan banyu umume kalebu es banyu, bal mlaku banyu, pucuk banyu, slide banyu lan sapanunggalane. Perusahaan kanthi tulus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi, terjangkau lan efektif.

Pengepakan & Pengiriman

Packing & Delivery

Pengepakan & Pengiriman

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube