Tempat Tidur Kayu Gantung Multifungsi Putih Ek Ranjang Tidur Kayu Solid # 0113

Katrangan singkat:

Tempat Tidur Kayu Gantung Multifungsi Putih Ek Ranjang Tidur Kayu Solid # 0113

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Jeneng: amben kamar turu
Nomer model: Amac-0113
Target sing ditrapake: diwasa
Ukuran: 1570 / 1870mm * 2100 * 890mm
Werna: Kaya sing ditampilake ing gambar utawa sing disesuaikan
Khusus: Ya
Dilipat: Ora
Papan sing cocog: Kamar Tidur, Hotel, Sinau
Asal: Weifang, China
Bahan: Kayu solid

 


Detail Produk

Tag Produk

The bed is made of solid wood

Tempat kasur digawe saka kayu sing padhet

Oak putih sing diimpor saka Amerika Utara duwe tekstur, daya tahan, lan daya tahan sing apik. Minangka salah sawijining alas inggil lan luwih apik tinimbang wit-witan abang ing pasar. Gandum kayu katon bening lan padhang, kayu alus lan alami, ana ing sandhuwure, kaya-kaya sampeyan lagi gedhe Ranjang kayu solid 100% ora duwe garis tambahan. Nduwe bentuk klasik, materi nurani nyata, struktur padhet, lan inspeksi acak resmi suwene 50 taun.

Ranjang kayu solid sing ditata kanthi rapet

Bingkai larik papan kayu sing padhet wis cukup kanggo nyandhang bobot kulawarga. Ranjang ganda iki nduweni struktur sing kuwat lan wis ngliwati tes bantalan beban tekanan statis. Sampeyan ora prelu kuwatir babagan dhukungan stabilitas lan turu kanthi tentrem. Bingkai larik digawe saka kayu putih sing kuwat, kanthi rong ngisor. Dhukungan sikil supaya nyengkuyung kasur kanthi kenceng.

Tightly arranged solid wood bed
Multifunctional bedside socket

Soket sisih amben multifungsi

Sockets safety internal ing sisih ndhuwur amben, soket sing bisa diisi + bolongan pangisi daya USB, ngilangi kebutuhan strip listrik sing rumit, desain panyimpenan, ponsel, kacamata wis ora ana papan sing bisa dilebokake, ayo ngoyak drama, mangan pitik tanpa stres Paling ora sawise papat puteran Mung kanthi "latihan" sing tliti bisa ketemu sampeyan. Kuatake struktur tenon lan tenon, lan kapasitas bantalan beban luwih stabil.

Amben piranti keras kualitas dhuwur

Aksesoris perangkat keras berkualitas tinggi nyepetake awak amben, sing kukuh lan awet, ora gampang teyeng, lan kasur kayu solid duwe kapasitas bantalan sing luwih kuwat. Pad sing dirasakake kanthi bisu nyegah papan lan ndhuwur amben ora digosok, lan turu tanpa gangguan swara, ngidini sampeyan turu kanthi gampang. Pundhak gedhe bisa dicocogake kanthi bantal Bantal sampeyan kepenak dipengini, lan muter ing telpon ora mripatmu lara.

High-quality hardware fixed bed
Bold one-piece bed legs

Sikil amben sepotong kandel

Ing sisih ngisor amben dilengkapi balok T, bahan-bahan kasebut ora jelas, lan digawe saka kayu padhet, dhukungan kaping telu, tekanan amben MAX, ora ana puterane, lan turu bisa dijamin. Sikil amben kenthel, ora gampang goyang, lan ora gampang patah. Dirancang sawise akeh riset Kanthi dhuwur ambane sing cukup, bocah bisa lenggah kanthi gampang, lan ing ngisor iki ana akeh ruang kanggo nyelehake sepatu, lsp.

Ranjang dobel kayu solid modern

Ranjang kayu solid sing bisa nggambarake semangat kapinteran saka pilihan material nganti wujud
Kita nggoleki bahan baku ing saindenging jagad
Pilih kanthi ati-ati lan nemokake kayu putih sing paling dhuwur
Mung kanggo nggawe kapinteran murni iki
Kesederhanaan lan kepraktisan padha karo

Modern simple solid wood double bed
yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube