Grosir DWF karet yoga tikar kustom olahraga lintasan udara Gymnastics Tumbling Mat Air Floor 0393

Katrangan singkat:

Grosir DWF karet yoga tikar kustom olahraga lintasan udara Gymnastics Tumbling Mat Air Floor 0393
Informasi produksi
Materi Materi DWF 1.2mm, Kain Tembok Ganda
Werna minangka gambar / adat
Bobot Gumantung saka materi lan ukuran
MOQ 1 pcs, 
Conto  1-3 dina,
Logo Logo kustom kasedhiya, MOQ 3000 pcs
Wektu pangiriman 
Sample wektu pangiriman  1-3 dina kerja sawise nampa pembayaran
Wektu pangiriman produk  3-10days, Gumantung ing jumlah pesanan
OEM wektu pangiriman pesenan 5-15 dina, Gumantung ing LOGO

Detail Produk

Tag Produk

Gymnastics Air Mat 2m 3m 4m professional Inflatable air track Yoga Sport fight pad prevent injuries tumbling mats 0388

Grosir DWF tiup tikar yoga kustom olahraga lintasan udara Gymnastics Tumbling Mat Air Floor 0393

Informasi produksi
Materi Materi DWF 1.2mm, Kain Tembok Ganda
Werna minangka gambar / adat
Bobot Gumantung saka materi lan ukuran
MOQ 1 pcs, 
Conto  1-3 dina,
Logo Logo kustom kasedhiya, MOQ 3000 pcs
Wektu pangiriman 
Sample wektu pangiriman  1-3 dina kerja sawise nampa pembayaran
Wektu pangiriman produk  3-10days, Gumantung ing jumlah pesanan
OEM wektu pangiriman pesenan 5-15 dina, Gumantung ing LOGO

UKURAN

 

SIZE LEBIH SIZE PILIH milih utawa UKURAN CUSTOM

 

 

10'X3.3'X4 "(3 * 1 * 0,1 m) 10'X3.3'X8 "(3 * 1 * 0.2m)
16'X3.3'X4 "(5 * 1 * 0,1 m) 20'X3.3'X4 "(6 * 1 * 0.1m)
16'X12 '' X8 '' (5 * 0.4 * 0.1m) 3.3'X2 '' X4 '' (1 * 0.6 * 0.1m)
13'X3.3'X4 "(4 * 1 * 0.1m) 3.3'X2'X8 '' (1 * 0.6 * 0.2m)
10'X12 '' X8 '' (3 * 0.4 * 0.1m)  
SIZE
3_副本
5-1
Adopt wire drawing workmanship in the inner, good elasticity.

Nganggo gaweyan nggambar kawat ing elastisitas batin lan apik.

1. Kanthi nangani, ersy kanggo mindhah.
2. Desain tutup katup, rampung disegel lan ora ana bocor.
3. Ketebalan Cukup, jaga-jaga keamanan sampeyan.

Pencet tombol abang banjur ganti nengen kanggo inflate. Tarik tombol abang banjur belok kiwa kanggo mbuwang.

Pencet tombol abang banjur ganti nengen kanggo inflate. Tarik tombol abang banjur belok kiwa kanggo mbuwang.

Press red button and turn right to inflate.Pull out the red button and turn left to deflate.

PENGGUNAAN

USAGE

PENGGUNAAN

Packaging & Shipping

Kemasan & Pengiriman

1. FedEx / DHL / UPS / EMS, Door-to-Door;
2. Kanthi Udhara utawa Laut yen Dimensi gedhe, Bandara / Pelabuhan nampa;
3. Pelanggan sing nemtokake forwarder kargo utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!
4. Wektu Pengiriman: 1 ~ 3 dina kerja yen duwe stok; 3-7 dina yen miwiti pesen, gumantung saka jumlahe.

yamazonhome

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube